Wie zijn wij

ron van dessel
Ron van Dessel
In de jaren 70 heb ik tijdens mijn studie Fiscale Economie mijn eerste onderneming opgericht. Na drie maanden zelfstandig te werk zijn gegaan, ben ik vanaf 1976 altijd werkzaam geweest als belastingadviseur in diverse partnerships, wat uiteindelijk heeft geleid tot De Raedt & Partners in 2011.

stephan van dessel
Stephan van Dessel
In 2019 heb ik mijn master Ondernemingsrecht behaald aan de Erasmus Universiteit. Ik ben sinds 2011 werkzaam bij de Raedt & Partners. Mijn werkzaamheden binnen de Raedt & Partners bestaan voornamelijk uit het verzorgen van de loonadministratie, juridisch advies en het waarborgen van de privacywetgeving binnen de Raedt & Partners.
sander van dessel
Sander van Dessel
Na het behalen van een bachelor in Bedrijfskunde in 2017 en een master in Business Information Management in 2019 aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, ben ik momenteel al 5 jaar in dienst bij De Raedt & Partners. Binnen de Raedt & Partners hou ik mij voornamelijk bezig met de financiƫle administraties en het opstellen van de jaarrekeningen van de klanten.